A Swarovski ékszer sokfélesége

Swarovski ékszer gyanánt nem csupán nyaklánc, gyűrű, karkötő és fülbevaló érhető el, hanem számtalan bross és hajékszer is. A Swarovski gyárt ezen kívül szinte mindent kristályból vagy kristály berakással. A Kristálypláza.hu webáruházból közel hétszáz bross és közel 150 hajékszer rendelhető. ezek között megtalálhatók visszafogott, elegáns, fiatalos vagy extravagánsnak számító darabok is.

Swarovski ékszer sokfélesége

A Swarovski ékszer sokfélesége minden téren megmutatkozik. A foglalat anyagában, a kristály méretében, számában, színében és színének árnyalatában, valamint az ékszer típusában is. Sokszor fordul elő, ha valami érdekességgel szeretnénk feldobni frizuránkat.

Ilyen esetekben a hajékszereket ajánljuk, mert ezekkel igazán egyedi hatás érhető el. A hajékszer nem feltétlenül egy nagyméretű, hangsúlyos holmi. nem rögtön egy tiarára kell gondolni, aprócska kis csatok, kristályberakással, vagy épp egy finom ívű, csillogó hajráf is lehet.

A hajékszer nem királykisasszonyok kiváltsága. A hétköznapi viseletünk szerves része is lehet és még csak kiöltőzni sem kell hozzá. Egyszerű kontyunkat egy Swarovski ékszer is ünnepivé tudja varázsolni és nem kell bonyolult mesterfodrász fogásokat alkalmazni ahhoz, hogy különleges frizurát kapjunk. Már azzal ünnepi és elegáns hajat varázsolhatunk magunknak, ha felteszünk egy hajráfot vagy egy kis tincset elcsatolunk egy Swarovski kristállyal díszített hullámcsattal.

A hajékszer harmóniateremtésben is élenjáró, hiszen ha szettünket egy „láncra fűzzük fel” akkor ezt megkoronázhatjuk egy szépséges hajékszerrel, melyben a megfelelő színű, formájú Swarovski kristállyal készült. A szemünk színének kiemelésében is nagy szerepe lehet egy megfelelő kristálynak, mely a megfelelő helyen rímel a szemünk színére.

A brossok hasonló szerepet töltenek be, mint a hajékszerek. A ruhánkon viselve az öltözékünket, szemünket, sőt, még a cipőnket is kiemelheti. A brossok divatja néhány éve jött újra elő, régebben szinte mindenki viselt brosst, melltűt. Egy rövidebb időszakban az idősebbek ékszerének hívták, de manapság a legfiatalabbak is előszeretettel viselik. Főleg most jött ismét divatba, hogy a Swarovski ékszer népszerűsége az egekbe szökött.

A csodaszép Swarovski kristályok bárhol viselve kifejezhetik egyéniségünket, stílusunkat. Egy külön fénnyel felruháznak, ami a megjelenésünknek egy egységesítést és a kellő részeknek kiemelést jelent.

A Swarovski ékszer roppant sokszínű, egyetlen darab is többféle módon használható fel, de az aktuális divat darabjai is jó, ha ott várnak ránk az ékszeres fiókunkban. A Kristálypláza kínálatában újabb és újabb darabok találhatók meg, így mindig van lehetőség frissíteni az ékszertárunkon is.